Nieuwbouw in Lelystad | Duin en Water | Genieten van het buitenleven

Blijf op de hoogte

MELD JE HIER AAN

Nieuwbouwwoningen
in Duin en Water Lelystad

Wonen te midden van duin- en waterlandschap of aan de dijk bij de jachthaven. Het kan in de nieuwe halfvrijstaande en vrijstaande woningen die binnenkort in Duin en Water in Lelystad in verkoop gaan. Is jouw volgende woning een duinwoning, dijkwoning of rietwoning?

Net als de vorige fasen kun je dit keer op basis van een groeiconcept jouw droomwoning samenstellen.

Rietwoningen:
breeduit genieten van het water

Droom je ervan om aan water te wonen? Dan is een rietwoning misschien iets voor jou. Dankzij een houten vlonderterras over de hele breedte van de woning beleef je het water. Het terras is tweelaags, met het hogere vlonderdeel als een verlengstuk van de living. Dankzij een gunstige ligging op het zuidoosten, geniet je hier optimaal van de zon. Duin en Water kent geen hekken en schuttingen. Groene plantenstroken en privacyschermen markeren op subtiele wijze de erfgrenzen tussen de woningen.

  Veel variatie
  in woningen

  De rietwoningen zijn beschikbaar als halfvrijstaande en vrijstaande woning en bestaan standaard uit twee woonlagen plus een houten berging. Je kunt de woning uitbreiden met een twee derde of hele woonlaag. Ook een aanbouw voor bijvoorbeeld een keuken, kantoor of atelier behoort tot de mogelijkheden. Via grote raampartijen haal je het prachtige water- en duinlandschap naar binnen. Een uitzicht dat elk jaargetijde anders kleurt en nooit verveelt.

   image

   Dijkwoningen:
   wisselende perspectieven

   Deze woningen liggen achter de dijk van het IJsselmeer. Je kunt kiezen uit een halfvrijstaande woning (type Zandriet) of vrijstaande woning (type Helmgras). Ook hier zijn er diverse keuzemogelijkheden voor opbouwen en aanbouwen. Bovendien kun je de oriëntatie en het uitzicht van de woningen aan je eigen wensen aanpassen. Wil je kunnen genieten van het uitzicht richting de jachthaven? Kies dan voor wonen op de verdieping. Een aantal woningen is 180 graden gedraaid, met het balkonterras gericht op het zonnige zuiden. Je merkt: volop keuze.

    Nieuwbouw in Lelystad | Duin en Water | Locatie

    Duinwoningen:
    stevig geworteld in duingras

    Op herhaling zijn ook de vrijstaande duinwoningen van het type Helmgras. Een heerlijk grote gezinswoning en geschikt voor wie graag vanuit zijn woning zo het duingras in stapt. Ook deze woning is op diverse manieren uit te breiden, in te delen en te spiegelen.

    DUURZAAM EN ENERGIEZUINIG

    Vanzelfsprekend zijn alle woningen gasloos en klaar voor de duurzame toekomst. Ze zijn standaard uitgerust met een warmtepomp en vloerverwarming. Door toepassing van de nieuwe normen voor BENG (Bijna Energie Neutrale Gebouwen) zijn de woningen extra energiezuinig. Daarnaast kun je met extra zonnepanelen je woning nóg energiezuiniger maken

    Enthousiast? Laat er dan geen gras over groeien en maak nu je eigen woondossier aan? Je ontvangt dan als eerste al het nieuws over de woningen.

    Woondossier aanmaken

    Verkoop & informatie

    Foto

    Kam & Bronotte makelaars
    De Veste 10-14
    8231 JA Lelystad

    0320-411211
    info@marktmakelaar.nl
    www.marktmakelaar.nl

    Foto

    De Boer Makelaardij
    Muntstraat 141
    8232 WB Lelystad

    0320-281800
    mail@deactievemakelaar.nl
    www.deactievemakelaar.nl

    Foto

    Van der Linden Makelaardij
    Meenthoek 1
    8224 BS Lelystad

    0320-241 774
    info.lelystad@vanderlinden.nl
    www.vanderlinden.nl

    INTERESSE?

    Foto

    Financiële check

    Foto

    Woondossier aanmaken

    Foto

    Veelgestelde vragen