Nieuwbouw in Lelystad | Duin en Water | Genieten van het buitenleven

Blijf op de hoogte

MELD JE HIER AAN

Nieuwbouwwoningen
in Duin en Water Lelystad

Wonen te midden van duin- en waterlandschap of aan de dijk bij de jachthaven. Het kan in de nieuwe halfvrijstaande en vrijstaande woningen die binnenkort in Duin en Water in Lelystad in verkoop gaan. Net als de vorige fasen kun je dit keer op basis van een groeiconcept jouw droomwoning samenstellen.

Foto

Rietwoningen:
Breeduit genieten van het water

Droom je ervan om aan water te wonen? Dan is een rietwoning misschien iets voor jou. Dankzij een houten vlonderterras over de hele breedte van de woning beleef je het water. Het terras is tweelaags, met het hogere vlonderdeel als een verlengstuk van de living. Dankzij een gunstige ligging op het zuidoosten, geniet je hier optimaal van de zon. Duin en Water kent geen hekken en schuttingen. Groene plantenstroken en privacyschermen markeren op subtiele wijze de erfgrenzen tussen de woningen.

Veel variatie
in woningen

De rietwoningen zijn beschikbaar als halfvrijstaande en vrijstaande woning en bestaan standaard uit twee woonlagen plus een houten berging. Je kunt de woning uitbreiden met een twee derde of hele woonlaag. Ook een aanbouw voor bijvoorbeeld een keuken, kantoor of atelier behoort tot de mogelijkheden. Via grote raampartijen haal je het prachtige water- en duinlandschap naar binnen. Een uitzicht dat elk jaargetijde anders kleurt en nooit verveelt.

  image

  Zandriet:
  halfvrijstaand wonen

  Deze halfvrijstaande woningen ken je vast nog van de vorige keer. Het type Zandriet komen zowel achter de dijk van het IJsselmeer als in het duinlandschap. Ook hier zijn er diverse keuzemogelijkheden voor opbouwen en aanbouwen. Bovendien kun je de oriëntatie en het uitzicht van de woningen aan je eigen wensen aanpassen. Wil je kunnen genieten van het uitzicht richting de jachthaven? Kies dan voor wonen op de verdieping. Een aantal woningen is 180 graden gedraaid, met het balkonterras gericht op het zonnige zuiden. Je merkt: volop keuze.

  Foto
  Foto

  Helmgras en Kroonkaf:
  vrijstaand wonen

  Op herhaling zijn ook de vrijstaande woningen van het type Helmgras en Kroonkaf. Voor wie graag een heerlijk grote gezinswoning wil is het type Helmgras echt ideaal. In Kroonkaf kun je lang blijven wonen met een slaap- en badkamer op de begane grond. Ook deze woningen zijn op diverse manieren uit te breiden, in te delen en te spiegelen.

  DUURZAAM EN ENERGIEZUINIG

  Vanzelfsprekend zijn alle woningen gasloos en klaar voor de duurzame toekomst. Ze zijn standaard uitgerust met een warmtepomp en vloerverwarming. Door toepassing van de nieuwe normen voor BENG (Bijna Energie Neutrale Gebouwen) zijn de woningen extra energiezuinig. Daarnaast kun je met extra zonnepanelen je woning nóg energiezuiniger maken

  Enthousiast? Laat er dan geen gras over groeien en maak nu je eigen woondossier aan? Je ontvangt dan als eerste al het nieuws over de woningen.

  Woondossier aanmaken

  Jouw ideale woning nog niet gevonden?

  Hoe Wonen biedt je een compleet overzicht van huidige en toekomstige projecten van Van Wijnen. Bovendien luisteren we naar jouw woonwensen voor straks.

  Schrijf je nu in

  Verkoop & informatie

  Foto

  Kam & Bronotte makelaars
  De Veste 10-14
  8231 JA Lelystad

  0320-411211
  info@marktmakelaar.nl
  www.marktmakelaar.nl

  Foto

  De Boer Makelaardij
  Muntstraat 141
  8232 WB Lelystad

  0320-281800
  mail@deactievemakelaar.nl
  www.deactievemakelaar.nl

  Foto

  Van der Linden Makelaardij
  Meenthoek 1
  8224 BS Lelystad

  0320-241 774
  info.lelystad@vanderlinden.nl
  www.vanderlinden.nl

  INTERESSE?

  Foto

  Financiële check

  Foto

  Woondossier aanmaken

  Foto

  Veelgestelde vragen