Nieuwbouw in Lelystad | Duin en Water | FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN

In het woonpark Houtribhoogte in Lelystad, grenzend aan de jachthaven Deko Marina en op vijf fietsminuten van
Bataviahaven.

Je koopt een zogeheten groeiwoning. Die woning kun je als koper helemaal naar eigen wens verder optuigen.
De eerste fase van Duin en Water telt straks 24 halfvrijstaande en vrijstaande huizen. In totaal komen er 122 nieuwe huizen.

De start verkoop van de eerste fase van Duin en Water is nog niet bekend. Schrijf je in voor het woondossier en wees als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Zodra er 70% van de woningen in een fase is verkocht (met een minimum van 20 woningen), kan de start bouw afgekondigd worden. De bouw zal dan binnen 6 maanden starten.

De verkoopprijzen van een basis woning zijn definitief zodra de woningen in verkoop zijn. De uiteindelijke verkoopprijs wordt bepaald door de ‘groei’ keuzes die door u gemaakt worden.

Duurzaam en energiezuinig bouwen staat hoog in het vaandel bij Van Wijnen. Zowel in de bouwfase als in de woonfase. Er wordt bij de ontwikkeling en realisatie van de woningen rekening gehouden met duurzame materialen. Daarnaast hanteert Van Wijnen de geldende regelgeving met betrekking tot energiezuinigheid en duurzaamheid.

Goed om te weten: alle woningen die vanaf 1 juli 2018 in verkoop gaan, worden gasloos opgeleverd.

De bouwtijd verschilt per woning. In de aanneemovereenkomst wordt het aantal werkbare werkdagen genoemd.
De bouwtijd voor een appartement is in de meeste gevallen langer dan voor een grondgebonden woning.

Het afwerkingsniveau is standaard, dat wil zeggen: De wanden behangklaar en de vloeren geschikt voor vloerbedekking. De plafonds worden standaard voorzien van spackwerk. Van Wijnen zal in het meer- en minderwerk traject ook complete afwerkingen van wanden en vloeren aanbieden, zodat dit voor de oplevering volledig af is.

In Woonpark Houtribhoogte bent u niet alleen eigenaar van de kavel onder uw woning, maar ook deelgenoot in de gemeenschappelijke natuur. Het onderhoud hiervan ligt in handen van een Stichting. Deze Stichting is autonoom in het beheer en legt jaarlijks (financiële) verantwoording af aan de deelgenoten.

Makelaar Kam & Bronotte en makelaar De Boer zijn de makelaars van Duin en Water. Beide makelaars staan voor je klaar voor al je vragen over kopen en wonen in Duin en Water.

Kam & Bronotte makelaars
De Veste 10-14
8231 JA Lelystad
0320-411211
info@marktmakelaar.nl
www.marktmakelaar.nl

De Boer Makelaardij
Muntstraat 141
8232 WB Lelystad
0320-281800
mail@deactievemakelaar.nl
www.deactievemakelaar.nl

Daarnaast krijg je na de aankoop een woonconsulent toegewezen, die je gedurende de gehele bouwperiode zal begeleiden en aan wie je al jouw vragen en opmerkingen kwijt kunt.

Via onderstaande link kun je je inschrijven voor het Woondossier.
Duinenwaterlelystad.nl/interesse

Voor het financieren van een nieuwbouw woning kan er meer dan je denkt. Samen met de Rabobank hebben wij hier alles op een rijtje gezet.


 

Belangstelling

Wil je niks missen van de ontwikkelingen rond Duin en Water Lelystad?
Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief.

Meld je aan