Nieuwbouw in Lelystad | Duin en Water | Genieten van het buitenleven

Genieten van het buitenleven

Woonpark in duinlandschap

In Duin en Water woon zo vrij als een (duin)vogel. Het terrein van ongeveer 10 duizend vierkante meter is ‘mandelig’. Het betekent dat het gemeenschappelijk eigendom is van alle bewoners. Ook van jou dus. En nee, je hebt er straks zelf helemaal geen omkijken naar. Het onderhoud en beheer van het groene landschap is namelijk uitbesteed aan een speciale stichting.

Wonen in Duin en Water is ideaal voor liefhebbers van het buitenleven. Wandelen met de hond door duinlandschap, boottochten maken vanuit de naastgelegen jachthaven of uitwaaien op de dijk of de boulevard. Vanuit jouw thuisbasis Duin en Water kan het allemaal.

Alle voorzieningen in de buurt

Als bewoner van Duin en Water heb je bovendien alle stedelijke voorzieningen van Lelystad binnen handbereik. Het is maar een klein eindje naar het stadscentrum. Daar kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen of voor een gezellig avondje uit naar bios, theater of restaurant. Lelystad telt volop basisscholen en middelbare scholen. Daarnaast is er een instelling voor middelbaar beroepsonderwijs. Het MBO College Lelystad ligt op minder 15 minuten fietsen.

Interesse? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en schrijf je in.

Bereikbaarheid

Vanuit woonpark Duin en Water rijd je in 30 minuten naar Almere en in 20 minuten naar Dronten. Met de trein sta je binnen een uur op het Centraal Station van Amsterdam.

Belangstelling

Wil je niks missen van de ontwikkelingen rond Duin en Water Lelystad?
Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief.

Meld je aan