01-07-2021

14 juli in verkoop: 5 vrijstaande woningen

Groot nieuws! We kunnen opnieuw natuurliefhebbers blij maken met een groeiwoning van Duin en Water. Door de grote belangstelling gaan we op 14 juli in verkoop met de 5 vrijstaande woningen van fase 1. Ook zijn er nieuwe impressies van de vrijstaande woningen bekend.

De eerste vrijstaande woningen van fase 1 gaan op woensdag 14 juli 2021 in verkoop. Dit zijn in totaal 5 woningen. Zo kunnen we snel woningzoekers blij maken met een woning. Vanwege de grote belangstelling voor fase 1 krijgen de mensen die zich voor deze fase hebben ingeschreven - door een inschrijfformulier tijdens de vorige start verkoop in te vullen - voorrang op een van de vrijstaande woningen in fase 1.

Vanaf de start verkoop worden onder andere de prijzen, het magazine en het meer- en minderwerk bekend gemaakt. Ook kun jij in aanmerking komen voor een van de 5 vrijstaande woningen door het online inschrijfformulier in te vullen. De geïnteresseerden kunnen straks op dit inschrijfformulier aangeven welke opties zij willen, hier wordt met het toewijzen ook naar gekeken. Enkele dagen na de inschrijfdeadline worden de mensen die een woning krijgen toegewezen persoonlijk benaderd. Voor deze 5 vrijstaande woningen is geen online woningconfigurator.

Wil jij automatisch op de hoogte blijven van Duin en Water? Maak dan hier een online woondossier aan.