14-07-2021

Nu in verkoop: 5 vrijstaande woningen

Hoera! De eerste vijf vrijstaande woningen zijn nu in verkoop. Je kunt je nu officieel inschrijven en daarnaast staan nu het magazine en de prijslijst online. Deze documenten kun je bekijken via het kopje 'downloads'. 

Inschrijfprocedure
Wil jij je inschrijven voor een vrijstaande woning van fase 1? Je hebt tot woensdag 21 juli 12.00 uur de tijd om je inschrijving definitief te maken door het 'Digitaal inschrijfformulier' in het online woondossier in te vullen. Wanneer je je hebt inschreven én een woning aan jou is toegewezen, dan word uiterlijk 27 juli na de inschrijfdeadline door één van de makelaars. Zij zullen je uitnodigen voor het gesprek over het vervolg. Is er geen woning aan je toegewezen? Dan krijg je ook een bericht.

Handig om te weten

  • Vanwege de grote belangstelling voor de eerste fase is het belangrijk om te weten dat de inschrijvers die zich al voor deze fase hebben ingeschreven voorrang krijgen op een van de vrijstaande woningen van fase 1.
  • Daarnaast is het níét mogelijk om voor deze 5 vrijstaande woningen een zij-aanbouw zoals een levensloopgeschikte aanbouw of een werkkamer te kiezen.
  • Er is geen woningconfigurator voor deze woningen. Op het inschrijfformulier staat aangegeven wat de mogelijkheden zijn voor de vrijstaande woningen. Zo ontdek je goed hoe jij jouw droomhuis kunt laten groeien.

Schrijf je hier in voor een van de vrijstaande woningen.