16-12-2022

Binnenkort in verkoop

Binnenkort gaan er 56 nieuwe woningen van fase 3 en 4 in verkoop. Dit zijn halfvrijstaande en vrijstaande woningen op verschillende plekken in het adembenemende landschap van Duin en Water. Op de situatietekening hierboven zie je waar alle verschillende woningtypen komen. Hoe wil jij wonen aan de dijk, midden in het duinlandschap of zelfs aan het water?

Het type Zandriet ken je vast nog van de vorige keer. Deze halfvrijstaande woningen komen aan de dijk en in het duinlandschap. In de basis heeft deze woning twee woonlagen. Breid deze straks uit naar jouw wensen en budget met bijvoorbeeld een extra woonlaag of een levensloopgeschikte aanbouw.

Als je vrijstaand wilt wonen, kun je kiezen tussen Helmgras en Kroonkaf. Het verschil? Helmgras is een echte gezinswoning met twee of drie woonlagen zoals je op de impressie ziet. Kroonkaf kun je lang in blijven wonen met een slaap- en badkamer op de begane grond.

Droom jij altijd al van wonen aan het water, waar je je eigen woonkamer verlengt met een vlonder? Maak dan jouw woondromer waar in een rietwoning. Deze rietwoningen komen in de varianten halfvrijstaand of vrijstaand. 

Ontdek meer over de woningen