26-01-2023

Wil jij een streepje voor hebben

Binnenkort start de verkoop van een nieuwe serie woningen in Duin en Water. Wil jij als geïnteresseerde een streepje voor hebben? Geef dan snel jouw woonwensen door in je online woondossier. Dat kan nog tot en met 31 januari. Heb je je voorkeuren al doorgegeven, dan hoef je niets te doen. 


Waarom je woonwensen invullen?

  • Je krijgt als eerste de Woonconfigurator te zien, waarmee je online jouw ideale huis kunt samenstellen
  • Je krijgt voorrang bij de start verkoop
     

Gewild nieuwbouwproject

De nieuwbouwwoningen van Duin en Water in Lelystad zijn zeer gewild! Al tijdens de start verkoop van de eerste fasen woningen waren alle 66 groeiwoningen in één keer uitverkocht.

Ook de interesse in de nieuwste woningen van Duin en Water is heel groot. Zo schrijven elke dag weer nieuwe mensen zich in voor het project én is de laatste woonwensen enquête super positief ingevuld. Hieruit blijkt dat 84% veel belangstelling heeft voor de nieuwe fase woningen en dat er voor alle nieuwe woningtypen evenveel interesse is. Wat je noemt een gewild nieuwbouwproject!
 

Zo krijg je een streepje voor

Interesse in vrij wonen in een weids duinlandschap? Ga dan naar 'Mijn woonwensen' in je online woondossier en vertel ons hoe jij straks in Duin en Water wilt wonen.