09-03-2021

Ontdek nu de eerste beelden en vanafprijzen

Droom jij van een ruime nieuwbouwwoning te midden van een ruig duinlandschap? Dan komen jouw dromen nu tot de verbeelding in Duin en Water. Want vanaf nu zijn de eerste afbeeldingen, de plattegronden, de groeimogelijkheden per bouwnumer en de vanafprijzen bekend van de halfvrijstaande en vrijstaande woningen. Wat je noemt goed nieuws! Hieronder ontdek je meer over de woningtypes. Op de pagina van de specifieke woningtypes ontdek je wat de vanafprijzen zijn voor de woningen en de groeimogelijkheden.

Halfvrijstaand wonen - type Zandriet
In Duin en Water stel je zelf helemaal je eigen halfvrijstaande woning samen. Zo heeft de basiswoning twee woonlagen en een houten berging. Je kunt deze helemaal laten groeien met bijvoorbeeld een extra woonlaag of een levensloopgeschikte aanbouw. Jij bepaalt! De prijs van de basiswoning van Zandriet is vanaf €300.000 v.o.n. Bekijk hier deze woning

Vrijstaand wonen - type Helmgras
Een vrijstaande woning met volop ruimte voor het gezin, dat is het type Helmgras. In de basis is dit een woning met drie woonlagen en een garage. Ook dit woningtype kun je naar wens laten groeien. De prijzen van van het type Helmgras is vanaf €486.000 v.o.n. Bekijk hier Helmgras.

Vrijstaand wonen - type Kroonkaf
Zoek jij een huis waar je comfortabel oud kunt worden? Dan is de vrijstaande en levensloopgeschikte woning Kroonkaf wel iets voor jou. Deze telt standaard twee woonlagen en een aanbouw met slaap- en badkamer op de begane grond. De vanafprijs van dit type is €475.000 v.o.n.. Ontdek hier het type Kroonkaf

Let op: de ontwerpen van de vrijstaande woningen worden nog gewijzigd. De definitieve ontwerpen zijn vanaf de start verkoop beschikbaar.