20-04-2021

Nu in verkoop: 18 halfvrijstaande woningen

Het is zover: de halfvrijstaande woningen zijn vanaf nu in verkoop. De officiële inschrijving is nu. Daarnaast staan nu het magazine, de prijslijst en het stappenplan online. Deze kun je bekijken via het kopje 'downloads' op de website. Ook kun je nu in de woningconfigurator jouw ideale halfvrijstaande woning samenstellen. De vrijstaande woningen gaan ook binnenkort in verkoop. Hierover vertellen we je later meer. 

Of je nou je voorkeuren al hebt doorgeven voor een bouwnummer of als je voor het eerst de halfvrijstaande woning op het oog hebt: vanaf nu heb je de kans om je inschrijving definitief te maken. Je kunt je namelijk sinds vandaag inschrijven voor een woning voor de sluiting van de inschrijving is vrijdag 7 mei om 12.00 uur.

Over inschrijven: 

  • Vanaf nu staat het definitieve inschrijfformulier voor je klaar. De inschrijving verloopt geheel online via het 'Digitaal inschrijfformulier' in het online woondossier.
  • Door je in te schrijven, kom je als eerste in aanmerking voor een woning naar jouw keuze. 
  • Wanneer je je hebt ingeschreven én een woning aan jou is toegewezen, krijg je uiterlijk 14 mei een reactie van de makelaar. Dan word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek en kun je ervoor kiezen om een optie te nemen. 

Heb je tijdens het inschrijven nog vragen? Bekijk dan eens het stappenplan of neem contact op met de makelaar. 

Kam & Bronotte makelaars
0320 - 411 211
info@marktmakelaar.nl

De Boer Makelaardij
0320 - 281 800
mail@deactievemakelaar.nl

Van der Linden Makelaardij
0320 - 241 774
info.lelystad@vanderlinden.nl