image

Participatie

Van Wijnen Projectontwikkeling heeft sinds 2021 de verdere ontwikkeling van Houtribhoogte Lelystad opgepakt. Het oorspronkelijke plan van 200 woningen wordt verder door Van Wijnen ontwikkeld en gerealiseerd. Tien jaar geleden zijn er al 78 woningengebouwd in Houtribhoogte. Sinds 2021 bouwt Van Wijnen nog 122 woningen in verschillende fasen. Ook hebben de gemeente Lelystad en Van Wijnen plannen om 32 appartementen toe te voegen aan het gebied.

Verloop van participatietraject
Van Wijnen Projectontwikkeling buigt zich momenteel over het participatietraject met omwonenden met betrekking tot de komst van appartementen in Houtribhoogte. Na de bouwvakantie reageren we inhoudelijk op de naar voren gekomen vraagstukken.

Informatieavond
Op dinsdag 5 juli vond er een informatieavond plaats waar omwonenden is gevraagd mee te praten over de ontwikkeling van appartementen in Houtribhoogte. In totaal hebben veertig mensen een vragenlijst ingevuld. Bekijk hier welke plannen er zijn gepresenteerd.

Vul de vragenlijst in
Heeft u de vragenlijst waarin we u vragen naar uw mening over de komst van appartementen al ingevuld? Bedankt hiervoor! Dit is de tussentijdse uitslag van de vragenlijst. Iedereen die de vragenlijst nog niet heeft beantwoord, geven we nog de gelegenheid om deze in te vullen. Dus heeft u de vragenlijst nog niet ingevuld? Dat kan nog door deze vragenlijst in te vullen en te mailen naar nieuwbouw@vanwijnen.nl. Dit kost ongeveer drie minuten van uw tijd.

Verkoop & informatie

Foto

Kam & Bronotte makelaars
De Veste 10-14
8231 JA Lelystad

0320-411211
info@marktmakelaar.nl
www.marktmakelaar.nl

Foto

De Boer Makelaardij
Muntstraat 141
8232 WB Lelystad

0320-281800
mail@deactievemakelaar.nl
www.deactievemakelaar.nl

Foto

Van der Linden Makelaardij
Meenthoek 1
8224 BS Lelystad

0320-241 774
info.lelystad@vanderlinden.nl
www.vanderlinden.nl

INTERESSE?

Foto

Financiƫle check

Foto

Woondossier aanmaken

Foto

Veelgestelde vragen