image

Participatie

Van Wijnen Projectontwikkeling heeft sinds 2021 de verdere ontwikkeling van Houtribhoogte Lelystad opgepakt. Het oorspronkelijke plan van 200 woningen wordt verder door Van Wijnen ontwikkeld en gerealiseerd. Tien jaar geleden zijn er al 78 woningengebouwd in Houtribhoogte. Sinds 2021 bouwt Van Wijnen nog 122 woningen in verschillende fasen. Ook hebben de gemeente Lelystad en Van Wijnen plannen om 32 appartementen toe te voegen aan het gebied.

Stand van zaken
Op dit moment is het projectteam, bestaande uit de stedenbouwkundige, architect, meerdere personen van de gemeente Lelystad en Van Wijnen Projectontwikkeling, om tafel om de plannen en de mening van de buurt te bespreken en te kijken naar alle mogelijkheden. Zo is de architect aan de slag gegaan met referentiebeelden en mogelijke ontwerpoplossingen, terwijl de gemeente zich buigt over het verkeersvraagstuk. Aangezien hier nog aan gewerkt wordt, is het op dit moment lastig om een datum te communiceren wanneer wij deze reacties gaan presenteren en daarover in gesprek gaan met omwonenden.

Plannen appartementen
Van Wijnen presenteerde aan omwonenden op 5 juli 2022 de plannen over de ontwikkeling van appartementen in Houtribhoogte 

>> Bekijk hier de plannen

Resultaten enquête
Omwonenden van Houtribhoogte en Parkhaven is in juli 2022 gevraagd om hun mening te geven over de plannen voor het ontwikkelen van appartementen in Houtribhoogte. 

>> Bekijk hier de resultaten

Contact
Mocht u verder vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u deze gerust mailen naar nieuwbouw@vanwijnen.nl

Brieven aan omwonenden: 

Nieuwsbrieven aan omwonenden:

Jouw ideale woning nog niet gevonden?

Hoe Wonen biedt je een compleet overzicht van huidige en toekomstige projecten van Van Wijnen. Bovendien luisteren we naar jouw woonwensen voor straks.

Schrijf je nu in

Verkoop & informatie

Foto

Kam & Bronotte makelaars
De Veste 10-14
8231 JA Lelystad

0320-411211
info@marktmakelaar.nl
www.marktmakelaar.nl

Foto

De Boer Makelaardij
Muntstraat 141
8232 WB Lelystad

0320-281800
mail@deactievemakelaar.nl
www.deactievemakelaar.nl

Foto

Van der Linden Makelaardij
Meenthoek 1
8224 BS Lelystad

0320-241 774
info.lelystad@vanderlinden.nl
www.vanderlinden.nl

INTERESSE?

Foto

Financiële check

Foto

Woondossier aanmaken

Foto

Veelgestelde vragen