Nieuwbouw in Lelystad | Duin en Water | Genieten van het buitenleven

LAAT JE HUIS GROEIEN TOT EEN THUIS

Vanuit je huis loop je zo de duinen in, waar je heerlijk door het duingras kunt struinen. Het duinlandschap van ruim 24 hectare geeft je het ultieme gevoel van vrijheid. Alsof je permanent met vakantie bent.

Denk je nu: Ja, dit is waar ik naar op zoek ben? Dan is wonen in Duin en Water zeker iets voor jou. Dit exclusieve nieuwbouwproject ligt in het duinresort Houtribhoogte in Lelystad. Het 24 hectare grote duinlandschap is mandelig gebied. Het betekent dat je straks eigenaar bent van een woning met een duinlandschap eromheen.

GEMEENSCHAPPELIJK EIGENDOM

De rest van het gebied is gemeenschappelijk eigendom, met voor alle bewoners evenveel rechten op die grond. Hierdoor heb je wel de lusten van een tuin – zeg maar gerust: park – maar geen groenonderhoud. Dat wordt geregeld via een financiële bijdrage aan de Stichting Houtribhoogte. De openbare wegen blijven in eigendom van de gemeente Lelystad.

Disclaimer: Situatie tekening is onder voorbehoud tot goedkeuring van de Gemeente Lelystad en de Stichting Beheer Houtribhoogte.

Foto

HALFVRIJSTAANDE WONINGEN

KLIK HIER
Foto

VRIJSTAANDE WONINGEN

KLIK HIER
image

GROEICONCEPT EN VRIJHEID

In Duin en Water ben je ook als huizenkoper zo vrij als een (duin)vogel. Op basis van het groeiconcept stel je jouw ideale halfvrijstaande of vrijstaande woning samen. Gaat je voorkeur uit naar vrijstaand wonen, dan kun je kiezen. Het aanbod varieert van een levensloopgeschikte woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond tot een riante drielaagse woning met tot wel 6 slaapkamers.

WOONDOSSIER AANMAKEN

Goed om te weten: alle woningen in Duin en Water zijn standaard gasloos, duurzaam en energiezuinig. Alle vrijstaande woningen voldoen bovendien aan de nieuwe energiezuinige normen van BENG (Bijna Energieneutrale Gebouwen).

Enthousiast? Laat er dan geen gras over groeien en schrijf je nu in voor een halfvrijstaande woning. Je kunt je inschrijving definitief maken in het online woondossier.

DIVERSE KEUZE- EN UITBREIDINGS-MOGELIJKHEDEN

Hoe ziet jouw ideale halfvrijstaande of vrijstaande woning in Duin en Water eruit? Mede afhankelijk van type en plek zijn er verschillende ‘doorgroeimogelijkheden’

BASISWONING TWEELAAGS

  • extra halve woonlaag 
  • extra hele woonlaag 
  • aanbouw met werkkamer 
  • garage of berging 
  • badkamer en slaapkamer op begane grond 
  • wonen op de verdieping (woningen achter de dijk)

Verkoop & informatie

Foto

Kam & Bronotte makelaars
De Veste 10-14
8231 JA Lelystad

0320-411211
info@marktmakelaar.nl
www.marktmakelaar.nl

Foto

De Boer Makelaardij
Muntstraat 141
8232 WB Lelystad

0320-281800
mail@deactievemakelaar.nl
www.deactievemakelaar.nl

Foto

Van der Linden Makelaardij
Meenthoek 1
8224 BS Lelystad

0320-241 774
info.lelystad@vanderlinden.nl
www.vanderlinden.nl

INTERESSE?

Foto

Financiële check

Foto

Woondossier aanmaken

Foto

Veelgestelde vragen